Hirdetés

Fizikai gyorsítás notebookokban



|

A PC-s bukás után az Ageia most a notebookokban próbálja eladni a PhysX-et.

Hirdetés

A PhysX egyelőre csak bukdácsol, úgy tűnik a Ghost Recon Advanced Warfighter játék szinte egyedüli támogatása nem volt elegendő az üdvösséghez. Hamarosan azonban új húzónév jelenik meg a játékpiacon (Unreal Tournament 3), mely talán hozzásegíti az Ageia-féle fizikai gyorsítókártyát a sikerhez.

 

A cég minden lehetőséget megragad, ezért kifejlesztette a PhysX 100M-et, mely a fizikai gyorsítókártya mobil változata noteszgépekbe. Ennek sikere egyelőre még kérdéses, igaz, a mai trend a nagyteljesítményű notebookok fejlesztése felé halad -- erre bizonyíték az NVIDIA SLI megoldása notebookokban, a mobil AMD HD kártyacsalád, a túlhajtás és az erős processzorok, mint például a Mobile Intel Core 2 Duo Extreme.

 

Mindenesetre a vállalat vezetői úgy gondolják, hogy hamarosan megjelenhetnek az első fizikai gyorsítólapkával felvértezett notebookok, ám addigis győzködhetik a nagyközönséget a PhysX 100M mágia hatékonyságáról Németországban megrendezett Games Convention kiállításon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.