Hirdetés

Focilázban égsz? Csinosítsd ki a laptopod!



|

A Skinzone-on új laptopskinek jelentek meg a foci kedvelői számára.

Hirdetés

Március végi összehasonlító nagytesztünkben foglalkoztunk már a Skinzone nevezetű magyar vállalattal, amelynek feltett szándéka olyan "bőröket", skineket készíteni, amelyekkel a felhasználók díszíthetik unalmas külsejűnek vélt laptopjaikat, ezáltal védve is azokat. Azóta a cégnél több innováció is megesett, így például támogathatjuk az árvízkárosultakat egy kis pendrive-val, valamint olyan skineket is gyártottak, amelyekkel kifejezhetjük a foci VB során (és utána is) az egyes országok iránti rajongást. A skinek méltók a korábbi felhozatalhoz, azaz valóban dizájnosak, emellett pedig hasznosak is, hiszen védik a gépünket a karcolódástól, sérülésektől. Ha pedig mégsem tetszenének, akkor akár mi magunk is feltölthetünk magunknak skint.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.