Hirdetés

Folytatódik az árháború



|

Az Intel előrehozta egyes processzorainak árcsökkentését.

Hirdetés

A legnagyobb processzorgyártó legutóbb januárban hajtott végre árkorrekciót, azonban ezt újabb árcsökkenések követik. Az eredeti tervek szerint az Intel április 22-ére időzítette a jelentősebb (25-40 százalékos) árcsökkentést, de néhány típus esetében változtatni kényszerült az előre kitűzött dátumon. Ennek oka az AMD által beharangozott február 12-i árcsökkentés, aminek során a vállalat 17 egy- és kétmagos Athlon 64 processzor árát mérsékli.

 

A kínai lap -- disztribútori forrásaira hivatkozva -- úgy tudja, hogy az árcsökkentés során 5-10 százalékkal mérséklődik néhány egy- és kétmagos Intel processzorok ára, amely vélhetően a Pentium 4, Pentium D és Celeron D központi egységeket érinti. A köztes árcsökkentés pontos időpontja egyelőre nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.