Hirdetés

Fontos frissítés Crucial m4 SSD-khez



|

A korábbi firmware egy idő után biztos kékhalállal jutalmazta a meghajtó használatát.

Hirdetés

A Crucial egy fontos firmware-frissítést adott ki az m4-es szériába tartozó SSD-ihez, ugyanis egy bizonyos idő után a felhasználók komoly hibával találták szembe magukat.

 

Az m4-es meghajtók hibás firmware-je miatt 5184 óra használat (ez körülbelül 7 hónap működést jelent) után ismétlődő kékhalállal találkoztak a felhasználók. A hibát úgy tűnik sikerült kijavítani, bár aki SAS Expandert használ, annak továbbra is várnia kell. A Crucial mindenki másnak azt javasolja, telepítse az új, 0309-es frissítést.

 

Érdekesség, hogy nem a Crucial az első, aki komolyabb problémákkal néz szembe. Az Intel 320-as SSD-szériája például adatvesztéssel "jutalmazta" a felhasználókat, de a másodgenerációs SandForce vezérlők esetében is rengeteg ok nélküli kékhalál történik.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.