Hirdetés

Forgalomoptimalizálás otthon



|

A Linksys új forgalomoptimalizálóját elsősorban játékosoknak szánja

Hirdetés

A gyártó állítása szerint ezzel az eszközzel folyamatosabb lesz a forgalom, és az említett alkalmazások hálózati adatcsomagjai hamarabb érnek célba. Igaz, a legtöbb útválasztó tartalmaz ehhez hasonló QoS (Quality of Service) protokollokat, de akik az internetszolgáltatójuk által adott eszközöket kénytelenek használni, azoknak ez a kis dobozka nagy segítség lehet. Az ára sem lesz túl vészes: nem fogja meghaladni a 25 ezer forintot.

Linksys

A forgalomoptimalizáló az otthoni útválasztó és a DSL vagy kábelmodem között foglal helyet, és folyamatosan figyeli a rajta átmenő adatokat. Automatikusan felismeri azokat az adatcsomagokat, amelyek célbajutása minél rövidebb idő alatt kell megtörténjen, és ezeknek elsőbbséget biztosít, így optimalizálja a hálózati forgalmat. Ez konkrétan azt jelenti, hogy ha többen használják egyszerre ugyanazt az internetkapcsolatot, akkor az OGV200 képes prioritást adni mondjuk egy számítógépes játéknak egy másik gépen futtatott böngészővel szemben, azaz a játék nem fog megakadni, kimaradozni, míg a böngészőben egy kicsit lassabban töltődik le az oldal. Hasonló módon prioritást ad az internetes telefonhívásoknak (VoIP), illetve a webkameráról érkező képeknek is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.