Hirdetés

Formabontó CPU-hűtő a Warm Tektől



|

A Blonde Hedgehog meglehetősen egyedire sikerült.

Hirdetés

A Warm Tek először az idei Computex kiállításon mutatta meg a nagyközönség számára a legújabb processzorhűtőjét, a Blonde Hedgehogot, amely meglehetősen egyedire és látványosra sikerült. Az egyelőre koncepció formájában létező eszköz hűtőbordája egy halom rézpálca, amelyek egy gyűrűben végződve közvetlenül érintkeznek a processzorral.

 

Képforrás: TechPowerUp

 

Minderre egy ventilátor is került, amely a rézpálcákat hivatott szellőztetni, illetve a CPU környező területét is. A C120-as alapváltozat 140 x 140 x 90 milliméteres, és egy 120 milliméteres légkavaróval működik, míg a Baby Hedgehog csak 90 x 90 x 30 milliméteres, a rézpálcák pedig nikkelezett bevonatot kaptak. Ez a változat az alacsonyabb teljesítményű processzorokat szolgálhatja majd ki, amikor sorozatgyártásba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.