Hirdetés

Formabontó LCD TV a Samsungtól



|

Formabontú új LCD televízió a Samsungtól, eldugott hangszóróval és gombokkal

Hirdetés

Közel 80 év eltelt azóta, hogy bemutatták az első televíziót, mára a tévé az emberek mindennapjainak szerves részévé vált. Azonban akármennyire is széles körben terjedt el, a termék a mai napig szinte csak az eredeti téglalap alakban fordul elő. Ettől tér el a Samsung egyedi új LCD televíziója. Az innovatív design és az ultramodern funkcionalitás az első pillanatban szembe tűnik.


Az új modell eleje letisztult és egyszerű, mert az összes kezelőgomb az oldalán található. Figyelemreméltó és a világon egyedülálló megoldás a láthatatlan hangszórók beépítése közvetlenül a képernyő alá. A fényt és árnyékot tökéletesen adja vissza az iparágban első rangú, 5000:1-es kontrasztaránnyal. Képernyője 12,8 millió színt képes megjeleníteni, amely az LCD televíziókra eddig nem jellemző mértékben telt színeket és éles képet eredményez. Ráadásul az LCD panel technológiájának köszönhetően minden szögből torzítás nélküli képet kapunk (178 fokos látószög). A hozzá tartozó forgatható talpnak köszönhetően a televízió könnyen állítható, így ha a nappali egy más pontjára ülünk át, a TV-t csak át kell forgatni a megfelelő irányba.

Új fekete kivitelben 2006 áprilistól már a nagyobb hazai üzletekben is elérhetővé válik A 32 hüvelykes (81 centis) változat ajánlott bruttó fogyasztói ára: 412 000 Ft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.