Hirdetés

Fotókipofozó nyomtató



|

Az őszi Canon kollekció bemutatkozik, benne ledes megvilágítású szkenner és intelligens másolók.

Hirdetés

Az új termékpaletta tagja két új CanoScan lapolvasó, a CanoScan 8800F és a CanoScan LiDE90 piaci megjelenését. A bemelegedési idő nélkül, azonnali használatra kész 4800×9600 dpi optikai felbontású CanoScan 8800F hatszor gyorsabb elődjénél, a 8600F-nél. A LiDE 70 modellt felváltó, hatásos megjelenésű CanoScan LiDE90 nemcsak gyorsabb mint a megelőző modell, hanem kisebb is - így kategóriájában ma a legkisebb méretű CIS (kontakt képérzékelővel működő) lapolvasó.

 

canoscanlide90.jpg

 

 


canoscan8800f.jpg
A beépített új, fehér LED-ekre épülő világításnak köszönhetően a CanoScan 8800F képes bemelegedési idő nélkül beolvasni a filmeket, valamint a fotókat és szöveges dokumentumokat. A beépített filmadapter egység (FAU) különböző filmformátumok fogadására is képes, beolvasáskor infravörös poreltávolítást vehetünk igénybe. A 4800x9600 dpi optikai felbontású CCD szenzorral dolgozó CanoScan 8800F nagy részletességű beolvasásai nagy méretben is kinyomtathatók kockásodás nélkül. A CanoScan LiDE90 optikai felbontása 2400×4800 dpi, ami általános használatra, akár profi fotók beolvasására több, mint elegendő.

 

mp970.jpg
Érdemes kiemelni az új termékvonalból az MP970-et. A PIXMA MP970 ma a Canon legmodernebb és legnagyobb teljesítményű multifunkciós készüléke. 7 különálló tintatartályból dolgozik, 1 pikoliteres tintacseppekkel, 9600×2400 dpi felbontásban. Lapolvasó modulja 4800 DPI-s CCD érzékelőt és LED háttérvilágítást alkalmaz. Képes közvetlen papírkép előhívásra diáról és filmről, automatikus kétoldalas nyomtatásra (fotóknál is akár), küldhetünk rá képeket memóriakártyáról vagy mobiltelefonról. A mellékelt CD/DVD tálca segítségével közvetlenül nyomtathatók az arra alkalmas CD/DVD korongok felületei. 8,9 centiméteres TFT kijelzőjének egyik extra előnye pedig maga a magyar nyelvű menü.


A gyártó kivételes színhűségű fotó másolatokat ígér, minek alapjául a módosított „Kettős Színrendszer Feldolgozási Technológia" szolgál.


Az új Auto Image Fix funkció automatikusan kijavítja a fotók leggyakoribb hibáit és nem csak szoftverből, számítógépről, hanem memóriakártyáról, önállóan nyomtatva is. Az „Arcfelismerés" és „Témaelemzés" funkciók megoldásait használva azonosítja és optimalizálja a fotók legfontosabb jellemzőit: színfakulás és expozíció, arctónus és fényerő, témák szerinti tónus, kontraszt és telítettség.

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.