Hirdetés

Fotókon a Sapphire egyedi RX 470 és RX 460 kártyái



|

Állítólag a jövő héten kezdődhet meg a piaci forgalmazásuk.

Hirdetés

Ugyan a Zen architektúrát használó processzorok széleskörű elérhetővé válása jó eséllyel jövőre csúszott, ám a videokártyák terén képes lesz tartani magát az ígéreteihez az AMD. A VideoCardz beszámolója alapján a jövő héten piacra kerülhetnek a Radeon RX 470 és Radeon RX 460 grafikus kártyák, a Baidu egyik felhasználója pedig ügyesen le is fotózta a Sapphire Radeon RX 470 Platinum Edition és Radeon RX 460 Nitro modelleket.


Hirdetés


A forrás linkre kattintva rengeteg fotó közül csemegézhetnek az érdeklődők. A RX 470 modell alapvetően referencia kialakítású, látszólag csak a hűtőrendszeren hajtott végre némi optikai tuningot a Sapphire. Az RX 460 szintén referencia modellnek hat, eltekintve a látványos hűtőjétől, a dupla ventilátoros megoldás nagy valószínűséggel bőven elég lesz a külső PCI Express tápcsatlakozót nem igénylő VGA hűvösen tartásához.


Sapphire Radeon RX 460 Nitro


Általánosságban véve az AMD mindkét új Polaris chipes kártyája kétféle memóriakonfigurációval kerül majd piacra, természetesen az összes modellen GDDR5 VRAM található. Az RX 460 modell 2 gigabájtos változata 99 dollárnál kezdődik majd, míg a 4 GB-os kiadás ajánlott fogyasztói ára 119 dollár. Az RX 470 kártya 4 / 8 GB memóriával lesz kapható, az árazás 149 / 179 dollártól indul.


Nem világos, hogy a Sapphire fenti kártyái többe kerülnek-e majd az ajánlott fogyasztói áraknál.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.