Hirdetés

Fotókon az ASRock Z270-es alaplapok dobozai



|

Előkerült az ASRock Z270 Gaming K6 és Z270 Pro4 doboza.

Hirdetés

A hetedik-generációs Kaby Lake processzorokat természetesen új alaplapok is kísérik. Az ASRocknak is lesz pár prémium megoldása, amelyek közül kettőnek a doboza már fotókon is feltűnt

Hirdetés

Az ASRock Z270 Gaming K6 és a Z270 Pro4 egyaránt a közelgő Z270 Express lapkakészletre építkezik. A Z270 Gaming K6 érelemszerűen egy prémium alaplapnak ígérkezik, a Pro4 egy átlagosabb modellnek. 

A Z270 lehet a második platform az LGA1151-es foglalathoz, amely így nem csak az új, hetedik-generációs Kaby Lake processzorokkal lesz kompatibilis, hanem a meglévő, hatodik-generációs Skylake CPU-kkal is. 

A meglévő, 100-as szériás lapkakészletet használó alaplapok valószínűleg BIOS-frissítések formájában nyújtanak majd támogatást a Kaby Lake processzorokhoz. Az MSI az elsők között volt a frissítéseket tekintve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.