Hirdetés

Fotón a GeForce GTX 1080



|

Valószínűleg tényleg az igazi GTX 1080 van a képen.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy az NVIDIA leszámol több jelenlegi videokártyájával is, a gyártás leállításával párhuzamosan azonban új grafikus vezérlők kerülnek a piacra. 

Hirdetés

Az egyik a GeForce GTX 1080 lesz, amelynek a hűtőjéről már láttunk korábban egy gyártás közbeni szivárgást, fotót. 

Most előkerült egy olyan kép is, amelyen az egész videokártya látható, befejezett hűtővel, ventilátorral és műanyag burkolattal a hűtőbordán. 

A képen látható részletek miatt már önmagában valódinak tűnik a videokártya, ugyanakkor az NVTTM hűtő új csavarpozíciói miatt még valószínűbb, hogy nem egy hamisítványt látunk. 

Annyit már tudni lehet a GeForce GTX 1080-ról, hogy a GP104-es Pascal GPU-ra épít, legalább 2560 CUDA maggal. 8 GB GDDR5-ös memória kíséri majd, de az is lehet, hogy GDDR5X. Sajnos a specifikációk további sora egyelőre rejtély. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.