Hirdetés

Foxconn: kiterjesztett jótállás



|

Kiterjeszti grafikus kártyáinak jótállását a Foxconn.

Hirdetés

A vásárlókért folytatott elkeseredett harcban minden gyártó megpróbál valami pluszt adni termékeihez, tovább növelve azok értékét. A grafikus kártyákhoz például a legtöbb neves gyártó híres játékokat csomagol, vagy kábelek tömkelegét kapjuk kiegészítőnek. Az legújabb divat a garancia növelése mely elérte a Foxconn háza táját is.

vga_8800_fox.jpg

 

A Foxconn szerint a vásárlók a gyárilag túlhajtott, nem referencia hűtővel ellátott, és megnövelt garanciális idővel rendelkező kártyákat szeretik a legjobban. Ennek örömére, minden május elseje után vásárolt grafikus kártyájának megnövelte jótállását 3 évre. Ez ugyan még mindig nem az az álomszerű 5 év, amit a Zotac biztosít számunkra (nem is említve természetesen egyes játékra kihegyezett gyártó kissé drágább, ám élettartam-garanciával ellátott modelljeit), de örvendetes tény, hogy egyre erősebb hangsúlyt kap a vásárlók elégedettsége.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.