Hirdetés

Friss All-in-One-ok érkeztek az MSI-tól



|

Két új energiahatékony multimédiás PC-t jelentett be az MSI az AE2081 és az AE2081G személyében.

Hirdetés

Az MSI két új 20 hüvelykes egybegéppel, az MSI Wind Top AE2081-el és AE2081G-vel lepte meg a közérdeműt. Mindkét terméket modern kialakítás és dizájn jellemzi, így a letisztult munkakörnyezetből sem fognak kilógni. 

A termékek a LED háttérvilágítással, mely akár 30 százalékkal energiát képes megtakarítani a hagyományos CCFL panelekhez képest, az Intel Core i3 processzorral és az MSI Military Class II alkatrészelemekkel karöltve büszkén menetelnek a zöld számítástechnika világában.  

Az MSI Wind Top AE2081 és az NVIDIA GeForce GT630M grafikus vezérlővel szerelt MSI Wind Top AE2081G szeptember végén válik elérhetővé.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.