Hirdetés

Friss BIOS, új processzor



|

Az MSI AM3+ alaplapok felkészültek az új AMD FX “Vishera” CPU-k fogadására

Hirdetés

Az MSI frissítette az AM3+ deszkái BIOS-át, így azok az AMD legújabb FX "Vishera" CPU-it is támogatni fogják. A gyártó OC Genie-jének használatával az alaplapok pillanatok alatt  tuningolhatók, így az FX-8350 CPU teljesítménye könnyen  növelhető.Az MSI R&D képességei lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy még nagyobb teljesítményt élvezzenek és megtapasztalják a legújabb technológiákat. Egy egyszerű BIOS frissítés elegendő az AMD új FX "Vishera" CPU támogatáshoz, anélkül, hogy új kompatibilis alaplapot kellene vásárolni. Mindez azt bizonyítja, hogy az MSI alaplap vásárlása jó és biztonságos választás volt.

 

 

További információkért és az MSI AM3+ alaplapok új BIOS-ának letöltéséhez, kérjük látogassa meg a következőt: http://event.msi.com/mb/2012/vishera/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.