Hirdetés

Frissítette mobil GPU-kínálatát az NVIDIA



|

Megújult a gyártó komplett középkategóriás termékpalettája.

Hirdetés

A Radeon HD 7790-et látszólag alaposan lepipáló GeForce GTX 650 Boost bemutatása után az NVIDIA most mobilos téren is újított. A gyártó összesen öt darab laptopokba szánt grafikus processzorral állt elő: a GTX 750M / 745M / 740M egységeket a már játékra is korlátozottan alkalmas laptopokban láthatjuk majd viszont, míg a GT 735M / 720M modellek a mainstream noteszgépekből fognak visszaköszönni.


Az elődjeikhez hasonlóan Kepler architektúrás friss modellek nem nevezhetőek hatalmas újításoknak, inkább csak a Haswell processzorok mellé adnak az OEM gyártóknak egy plusz eladási pontot; a közvetlen elődeikhez képest várhatóan olyan 15-25 százalékos teljesítménybeli pluszt lesznek képesek nyújtani.


Az NVIDIA három fontosabb tényt emelt ki a GPU-k kapcsán: az energiahatékonyság növelése érdekében támogatják az Optimus technológiát, a GPU Boost 2.0 képes komoly terhelés esetén automatikusan emelni az órajeleiket, plusz a mellékelt GeForce Experience segédprogrammal egyetlen kattintással optimalizálhatóak a támogatott játékok grafikai beállításai.

 
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.