Hirdetés

Frissült a Corsair GS tápegység-szériája



|

Az apróbb változtatások mellett már 80Plus Bronze minősítést is kapott a sorozat.

Hirdetés

Egy sikeres termékcsalád rövid időn belül kikerülhet a vásárlók figyelmének középpontjából, ha nem kap megfelelő támogatást. Azért, hogy ez ne történjen meg, két jól bevett módszert alkalmaznak a gyártók: vagy új, friss nevet adnak a szériának vagy pedig továbbfejlesztik azt.

 

A Corsair az utóbbit választotta a GS tápegység-sorozatával kapcsolatban. A fejlesztéseknek köszönhetően a PSU-k hatásfoka már eléri a 85 százalékot, aminek hála kiérdemelték a 80Plus Bronze minősítést. Emellett a ventilátorok is csendesebbek lettek, illetve fehér, piros és kék LED-eket kaptak.

 

A GS600, GS700 és GS800 esetében egyaránt elmondható, hogy 20 százalékos terhelés alatt a ventilátornak nem kell forognia, így csökkentve a zajterhelést. A tápok árai 100, 115 és 130 dolláros értékeken alakulnak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.