Hirdetés

Frissült a Razer BlackWidow Chroma



|

A sikeres mechanikus billentyűzet új kiadása azonos áron lesz elérhető.

Hirdetés

A Razer úgy látta, hogy ideje fejleszteni a sikeres BlackWidow Chroma mechanikus billentyűzetét. A népszerűsége miatt nem alakította át, csak jobbá tette azt. 

Hirdetés

Az új változat egy mágneses (és így levehető) csuklótámasszal rendelkezik, illetve egy új, Razer Yellow kapcsolóval is kérhető. Ez csendes működést és lineáris dizájnt ígér, rövidebb leütési távolsággal az Orange és a Green kapcsolókhoz képest. Összesen 80 millió leütést viselnek el a gombok. 

Ezúttal is megmaradt a Razer Chroma világítása, amely egyedileg megvilágított billentyűket jelent, egyenként 16,8 millió színnel. A Chroma effektek a Razer Synapse szoftverével állíthatóak. Természetesen a makrók menet közben is rögzíthetőek. 

Az 1000 Hz-es mintavételezési rátával dolgozó billentyűzet USB kábele harisnyázott. Maga a BlackWidow Chroma V2 pedig változatlan áron, 199,99 euróért lesz vihető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.