Hirdetés

Frissült a strapabíró Duros tablet PC



|

A Duros környezeti elemeknek ellenálló tablet PC-je már Intel Atom processzorral és napfényben is leolvasható kijelzővel érkezik a megrendelők számára.

Hirdetés

 

Létezik már gyakorlatilag háborúálló PC is, ez viszont praktikusabb, hiszen egy tablet PC-ről van szó. Egészen pontosan a Duros-ról, amelynek felújították a korábbi változatát, amely már szintén igen strapabíró gépnek számított.

 

Az ütésálló Duros 8404-be már az Intel Atom (1,6 GHz N270) processzorát építették - ez persze nem jelenti azt, hogy villámgyors, de mindenképpen haladás a korábbi, gyengécske 1 GHz-es Celeron M-hez képest. Az immáron könnyedén cserélhető akkumulátorral ellátott tablet PC egy olyan 8,4 hüvelykes SVGA felbontású LCD-kijelzőt kapott, amely napfényben is jól leolvasható.

 

duros-rugged-tablet-atom.jpg

 

Az IP65-ös védelmet nyújtó burkolat alatti PC-n Windows XP operációs rendszer fut. A 8404 kérhető Wi-Fi-vel, WWAN csatlakozással, GPS-szel és Bluetooth-szal egyaránt. Az 1 GB RAM mellé integrált grafikus rendszer, járműdokk, egy 120 gigabájtos merevlemez, valamint egy darab USB 2.0-ás port került.

 

A tablet PC-nek egyelőre nem publikus az ára, azonban jóval a prémium fölött kell számolnunk; hiszen egy olyan gépről van szó, amelyen ha átmegyünk egy motorosszánnal a hóban, utána bátran internetezhetünk is rajta. Bővebb információ a gyártó weboldalán található a Duros 8404-ről.

 

duros_frozen.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.