Hirdetés

Frissült az Amazon könyvolvasója



|

Több memóriát kapott a 80 dolláros Kindle, ráadásul laposabb és könnyebb is.

Hirdetés

Bemutatkozott az Amazon új, belépőszintű könyvolvasója. Az új Kindle laposabb és könnyebb az elődnél, többet tud, és 80 dollárba kerül. 

Hirdetés

A feketében és fehérben létező könyvolvasó 11 százalékkal laposabb és 16 százalékkal könnyebb az előző modellnél. 512 MB RAM-ja van, ami duplázást jelent. Sajnos a tárhely mérete maradt 4 GB, de azért annyira nagy baj nincs: rengeteg e-könyv elfér ennyi helyen. 

Ez az első Kindle könyvolvasó, ami már támogatja a Bluetooth-alapú hangot. Egy Bluetooth-os hangszóróval vagy fejhallgatóval az Amazon VoiceView felolvasóját lehet használni. 

Mindezekkel nagyjából kimerült az új Kindle tudása. A kijelző felbontását nem növelték, háttérvilágítást sem kapott. Az eggyel nagyobb ugrást a 120 dolláros Kindle Paperwhite jelenti. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.