Hirdetés

Frissült az Enermax legnépszerűbb háza



|

Az Ostrog GT a felújított változata az Enermax valaha volt legsikeresebb midi tornyának.

Hirdetés

Az Enermax az idei évet egy átlagos tápegység-kollekcióval kezdte, ezért szüksége volt valami olyanra is, amivel nagyobb sikert érhet el. A megoldásnak szánt ötlet nem volt túl kockázatos, ugyanis új, Ostrog GT házuk a valaha volt legsikeresebb midi tornyuknak, az Ostrognak a felújított verziója.

A tágas torony bővíthető hűtési megoldásokat kínál, illetve egy új telepítési funkciót az optikai meghajtókhoz. Elegendő mindössze a helyükre tolni az ODD-ket, csavarok és rögzítőpántok sem kellenek a helyükre rögzítéshez.

A három ODD-t, továbbá tíz merevlemezt befogadni képes nyolc darab 3,5 hüvelykes meghajtót, illetve további két 2,5 hüvelykes adattárolót támogat, utóbbi kettő esetében mobil rekeszben. A ház már most kapható, kék előlapi LED-ekkel, 89,9 euróért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.