Hirdetés

Frissültek a Samsung Galaxy Tab S2 tabletek



|

Új processzor kerül a Samsung prémium táblagépeibe.

Hirdetés

Még szeptemberben dobta piacra a Samsung a Galaxy Tab S2-es prémium táblagépeit, és most itt a ráncfelvarrott, frissített verzió. 

Hirdetés

A WinFuture szerint a német CyberPort már fogadja a rendeléseket az új modellre, ami frissített processzort és naprakész Android rendszert kapott. 

A tavalyi felhozatalhoz hasonlóan ezúttal is fix a 8 és a 9,7 hüvelykes kijelző, a 3 GB RAM, a 32 GB tárhely, a 8 és a 2,1 megapixeles kamerák, valamint a 2048 x 1536-os felbontású Super AMOLED panel. 

A WiFi-s kiadás mellett LTE-s opció is van, mindegyik rendelkezik microSD-foglalattal. Az operációs rendszer Android 6.0. 

Mindezekből kiderül, hogy a fő eltérést gyakorlatilag a lecserélt processzor jelenti. 2015-ben az Exynos 5433 volt a befutó, most a Samsung chipet Qualcommra cserélték. Ezúttal a Snapdragon 652 dolgozik a tabletekben, ami bár processzorban erősítést jelent, grafikus teljesítményben egy hajszállal gyengébb. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.