Hirdetés

Frissültek az Alienware gamer PC-k



|

Itt az Alienware 13 OLED laptop és a második generációs Alienware Alpha mini PC is.

Hirdetés

A Dell frissítette az Alienware márkájú gamer gépeit, amelyek között már elérhető a 13 hüvelykes laptop OLED kijelzővel és az Alpha mini asztali gép frissített kiadása, 4K-ra és virtuális valóságra készen. 

Hirdetés

Az Alienware 13 OLED notebook eredetileg az idei CES-en mutatta meg magát, de mostantól kapható a 2560 x 1440-es felbontású OLED érintőpanellel szerelt laptop, aminek a kijelzője 1 milliszekundumos válaszidővel és 100 000:1 kontrasztaránnyal bír. 

Videokártyaként NVIDIA GeForce GTX 960M és GTX 965M is választható, akár Core i7-6500U processzorral, 16 GB DDR3L-1600-as memóriával, 128 GB-os M.2-es SSD-vel és 512 GB-os merevlemezzel. 

Az asztali kiadások kapcsán a második generációs Alienware Alpha minigép az igazán érdekes, amely két évvel az elődje után naprakész hardvereket kapott. 

Az apróságba akár Intel Core i7-6700T Skylake CPU, GeForce GTX 960 vagy Radeon R9 M470X videokártya is kerülhetnek, és teljesítményben 60 százalékkal többet adhat a gép, mint az elődje. 

A rendszer az Alienware Graphics Amplifierrel is kompatibilis, ami egy külső dokkoló videokártyáknak. Természetesen saját csatlakozója van, így más géphez nem jó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.