Hirdetés

FSP Everest 80Plus 500



|

Moduláris tápegységgel bővült az FSP Everest tápegység-család.

Hirdetés

Valószínűleg ismerősen cseng az FSP név a tápegységekben jártas olvasók számára, főleg azért, mert a gyártó által készített áramkörök nemcsak a saját nevük alatt forgalmazott termékekben jelennek meg, hanem számos más neves gyártó termékeiben is visszaköszönnek. Bár néhány forrásból hallani olyan híreket, hogy az FSP-tápok megbízhatósága az utóbbi időben jelentősen csökkent, ezt a pletykát nem tudjuk megerősíteni, mert az utóbbi időben beérkezett FSP-tápok egyikével sem volt problémánk.

 

fsp_k.jpg

 

 


A most kipróbált Everest 80Plus típus 500 wattos teljesítménye eltörpül az 1200–1500 wattos monstrumok árnyékában, de az egy darab (és egy GPU-val szerelt) grafikus kártyával ellátott gépek 90 százalékához elegendő teljesítmény leadására képes. A tápkábelek közül csak a fő tápcsatlakozókat (alaplap, CPU) csatlakoztatták fixen a tápegységre, a perifériáknak opcionálisan csatlakoztatható kábelek állnak rendelkezésre. Bár az 500 wattos Everest nem csúcskategóriás tápegység, a 44 centiméteres fix- és 66 centiméteres moduláris kábelek hossza nem túl impozáns, nagyobb házakban ez hamar kevésnek bizonyulhat. Ezt leszámítva a tápegység kiválóan használható, nincs rajta felesleges LED vagy bármilyen extra világítás, ventilátora szinte teljesen néma és végül, de nem utolsósorban az ára is kedvező – vásárlás előtt viszont mindenképpen mérjük meg, elegendő-e a kábelek hossza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.