Hirdetés

FSP Runner 10400 mAh - Önindító a zsebben



|

Akinek nem elég a ma kapható átlagosan 5000 mAh körüli hordozható vésztöltők kapacitása, annak jól jöhet a "nagy testvér", az FSP Power Bank 10 400 mAh-s modellje

Hirdetés

A masszív fekete ház normál körülmények mellett megfelelő védelmet nyújt az eszköznek, nagyobb esésektől viszont érdemes megóvnunk. Mindezek mellett a Runner fogása kényelmes, bár nagyobb tenyeret kíván. A ma kereskedelmi forgalomban, elérhető áron kapható akkutechnológia egyelőre csak nagy méretben tudja produkálni a nagy kapacitást, így nem meglepő, hogy ez a modell sem tartozik a zsebben kényelmesen hordható, könnyű eszközök közé (303 g). Cserébe egyszerre két eszközt tölthetünk vele párhuzamosan, egymás után akár három-négy alkalommal is. Nagy étvágyú eszközeinket 2,5, míg a kisebb igényűeket 1,5 amperrel is tölthetjük a két USB-portra kötve.


Hirdetés


Rendhagyó módon nem tabletet vagy telefont "etettünk" a hatalmas eszközzel, hanem kerékpárlámpát működtettünk vele. Napi egy óra tekerés egy héten át nem merítette le, maradt még bő 50 százalék a következő hétre is. Az első töltést egy tápegységről megerősített USB-portról kapta, az 5,5 órás gyorstöltés helyett közel 13 órán át. A töltöttség állapotát négy miniatűr kék LED jelzi, az eszközön ezeken kívül csak egy kényelmes bekapcsológomb kapott helyet. Túrázás közben, több napos kirándulásokon is kellő mennyiségű és áramerősségű töltést biztosíthatunk vele saját és mások eszközei számára. Az FSP eszközének beépített védelme gondoskodik az akkuk túlterhelés, túltöltés, kisülés és rövidzárlat elleni védelméről, valamint terhelés nélkül pár másodperc elteltével lekapcsolnak a kimenetek.


Adatok:

- 10 400 mAh kapacitás
- 2,5 és 1,5 A kimenetek
- akár 5,5 órás gyorstöltés
- vizuális töltöttségjelzés
- műanyag tokozás
- 13×9 cm, 303 g
- ár: 13 690 Ft
- forgalmazó: FSP Group
- web: fsplifestyle.com/PROP161000068/

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.