Hirdetés

Fujitsu Lifebook AH530 GFX, 1 GB-os GPU-val



|

Frissült a Lifebook AH530, amely egy AMD ATI Mobility Radeon HD 550v 1 gigabájtos változatával erősített.

Hirdetés

A Fujitsu Lifebook AH530 már egy ideje bemutatkozott, most azonban egy felfrissített modell is érkezett. Az AH530 GFX tulajdonképpen videókártya téren nyújt többet, ugyanis egy AMD ATI Mobility Radeon HD550v 1 gigabájtos változatával érkezik.

 

Az Intel Core i3, Core i5 és Core i7 processzorokkal, Blu-ray-vagy DVD-meghajtóval és maximum 8 gigabájt RAM-mal kérhető gépbe legfeljebb egy 500 gigabájtos HDD kérhető. A külső videókártya egy erősebb alternatívát kínál a notebook eredetileg beépített Intel HD GPU-ja helyett.

 

A b/g/n szabványú Wi-Fi-vel, Bluetooth 2.1-el, HDMI, VGA, gigabites ethernet csatlakozókkal felvértezett laptopra három USB 2.0-ás port is került. Akkumulátor-üzemideje három óra. A 15,6 hüvelykes gép 2,5 kilogrammot nyom, és a hónap végén érkezik, egyelőre ismeretlen áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.