Hirdetés

Fujitsu Wireless Keyboard Set LX900



|

Főként az irodai munkások számára lehet érdekes az elegáns és ergonomikus kialakítású páros.

Hirdetés

A Fujitsu Wireless Keyboard Set LX900 kellemes segítsége lehet egy notebook-felhasználónak, de egy asztali számítógép birtokosának is érdemes elgondolkodnia a megvásárlásán, mert ez egy olyan modell, mellyel nem feltétlenül kell feláldoznunk a minőséget a mobilitás oltárán.


A rendszer egy viszonylag nagy dobozban érkezett hozzánk, melyben szépen elhelyezve a fekete billentyűzet és a szintén fekete egér, az USB-stick (mely a csatlakoztatásért felel), valamint megfelelő számú (2 db AA, 2 db AAA) ceruzaelem kapott helyet. Találtunk még leírást és egy telepítő CD-t, melyekre Windows 7 alatt az égvilágon semmi szükség nem volt. Az elemek behelyezése és az USB stick számítógépbe dugása jelentette a telepítés oroszlánrészét, pontosabban az egészét, hiszen ezek után már a billentyűzet felső sávjába épített gyorsgombok is azonnal hadra foghatóak voltak.

Találunk itt multimédiás vezérlő gombokat és a „szokásos” rendszervezérlőket is, melyekkel azonnal elérhetjük az alapértelmezett levelező programunkat, a számológépet, az intézőt, vagy akár elküldhetjük a gépünket aludni. A keyboard gombjai egyébként nem a ma oly divatos chiclet kialakítást követik, hanem a hagyományosat, de ennek ellenére nagyon kényelmesen használható, kis erőkifejtést igénylő billentyűzetet hozott össze a Fujitsu.

 



Az egér egy alapvetően jobbkezes használatra tervezett darab három plusz gombbal, egy oldalirányban is érzékeny görgővel és sebességállítási lehetőséggel. Technológiáját tekintve egy lézeres egérről beszélünk, ami akár 1600 dpi-t is tud, tehát messze nem az a lomha darab. Nagyon kényelmes és könnyű, gombjai kézre esnek és jól reagálnak.

Mindent összevetve egy kiváló rendszert ismerhettünk meg az LX900-asban. Elegáns, fekete színével és modern vonalaival bármilyen íróasztalon megállja a helyét, szolgáltatásai meglehetősen széleskörűek, a működése pedig zökkenőmentes használatot garantál, legyen szó egyszerű gépelésről vagy akár játékról. Ez egér is kényelmes és pontos - természetesen ne a mai top gamer egerekhez hasonlítsuk, de a mindennapi használat során nem fogjuk vele megérezni a vezetékmentes technológia korlátait, az előnyeit viszont annál inkább.
 



Adatok:

- 128 bites AES RF titkosítás
- 1600 dpi-s lézer egér
- hat programozható egérgomb
- cseppálló kialakítás
- 10 méteres hatósugár
- gyorsgombok a billentyűzeten
- Ár: 12 819 forint

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.