Hirdetés

Fujitsu Siemens Scaleoview H22-1W



|

Lassan minden kijelzőnek HDCP-kompatibilis HDMI csatlakozója van. Ilyen a Fujitsu Siemens H22-1W is.

Hirdetés

Megfizethető áruknak és egyre jobb felszereltségüknek köszönhetően, úgy tűnik, a 19 hüvelykes monitorok utódai nem a 24, hanem az egy számmal kisebb, szintén szélesvásznú, 22 hüvelykes kijelzők lesznek. Viszonylagos olcsóságuk abban rejlik, hogy a 24 hüvelykesekkel ellentétben nem valamilyen VA, hanem TN + Film típusú panelre épülnek.

 

 

fsc_1_1_k.jpg

 

A Fujitsu Siemens H22-t mindennel felszerelték, amire az átlagfelhasználónak szüksége lehet, ráadásul a HDCP-védelemmel ellátott HDMI-csatlakozónak köszönhetően maximálisan Vista-kompatibilis. Az említett HDMI mellett analóg D-Sub, DVI- és kompozit bemeneteket is találunk a monitor hátoldalán, továbbá itt kapott helyet a beépített sztereó hangszórópár is. Baloldalt a fülhallgató 3,5 milliméteres jack kimenete és kétportos USB-s hub található.

 

 

fsc_2_k.jpg

 

A kijelző felépítése megfelelő: az anyagminőség jó, formavilága is tetszetős, állíthatósága viszont meglehetősen korlátozott, hiszen csak dönthető, nem forgatható, és nincs portréállás sem. Kisebb extrának számít a talpba beépített, ám szükség esetén eltávolítható tálca (mely kiváló például irodaszerek tárolására), illetve annak ki- és bekapcsolható kék LED-es megvilágítása.

 

 

fsc_3_k.jpg

 

Hála az SRGB színrendszernek és kontrasztaránynak a képmegjelenítés összességében rendben van, csupán az alacsony fényerő és a lassú OSD-menü ront az értékelésen.

 

Névjegy

Termék: Fujitsu Siemens SCALEOVIEW H22-1W

Forgalmazó: Fujitsu Siemens Computers Kft.

Ár: 110 000 Ft

 

Adatok

  • 22 hüvelykes átmérő
  • 1680×1050 képpont felbontás
  • 300 cd/m2 fényerő
  • 2500:1 dinamikus kontrasztarány
  • 5 ezred másodperces válaszidő
  • 2×4 wattos beépített sztereó hangszóró
  • 160°/160° látószög
  • 50-60 wattos fogyasztás

 

Értékelés

Előny: jó kialakítás, HDMI, jól felépített menürendszer

Hátrány: alacsony fényerő, lassú OSD-menü

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.