Hirdetés

Fujitsu ultrabook szuper kijelzővel



|

Az ultrabookba épített Sharp IGZO panel 3200 x 1800-as felbontásra képes.

Hirdetés

A Fujitsu legújabb számítógépbe már majdnem elmondhatja magáról, hogy 4K-s prémiumminőséget kínál. Az új ultrabook legnagyobb érdekessége, hogy a Sharp kiváló IGZO panelje kerül bele, és 3200 x 1800 pixeles felbontás megjelenítésére képes. Furcsa módon a specifikáció többi része már nem ennyire lélegzetelállító. 

A Lifebook UH90 PC-be mindössze egy 1,6 GHz-es, négymagos Intel Core i5-ös processzort építettek, ami kétség kívül nem rossz, azonban elmarad a csúcskategóriától. Jó hír viszont, hogy hibrid merevlemez került a gépbe, az 500 gigabájtos HDD-t némi NAND Flash memóriával egészítették ki, integrált formában. 

A Fujitsu ultrabookja egyébként formásnak mondható, amiben a legfőbb szerepet a vékony kialakítás adja. A gép mindössze 15,5 milliméter vastag. Egyelőre csak a japán forgalmazás kezdetét tudni, ez június 28-at jelent. A Lifebook UH90 PC ára jelenleg ismeretlen. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.