Hirdetés

Fujitsu WI610 egér teszt



|

Kell egy kisegér minden noteszgép mellé.

Hirdetés

A Fujitsu vezeték nélküli egerét elsősorban noteszgépek mellé ajánljuk, mivel az eszköz kis méretének és pehelysúlyának köszönhetően a lehető legkisebb terhet vesszük magunkra akkor, ha folyamatosan magunkkal kell cipelnünk. A WI610 egy kabátzsebben is kényelmesen elfér, ráadásul belsejében a nano vevőegységét is könnyedén elrejthetjük, így az biztosan nem fog elkallódni egy nagyobb táskában sem. Itt engedtessék meg, hogy megemlékezzünk az egér kisebbik testvérről, a WI200-ról, ami a fizikai paramétereket tekintve nagyobb tesztünk alanyánál, minden más tekintetben a 610 az alfahím. Persze csak akkor, ha a kis méretű egeret az erősebb nemhez soroljuk, ami nem feltétlenül állja meg a helyét, mivel hogy egy kisebb tenyérbe kényelmesebben tud belesimulni, mint a férfias marokba, de persze ez ízlés dolga.

Fujitsu WI610
Fujitsu WI610


Az egér fogása egyébiránt kellemes, a gumírozott oldalsó panel egészen kiváló, és az összeszerelés minősége miatt sem panaszkodhatunk. A színhasználat pedig egyértelműen céges környezetbe lett megálmodva. Egy masszív egérrel van dolgunk, amire a funkcionalitást tekintve sem panaszkodhatunk. Az öt programozható gomb segítségével gyorsműveleteket rakhatunk ki az oldalsó sávra, a felbontásváltó segítségével pedig a periféria érzékenységét is saját igényeiknek megfelelően alakíthatjuk ki. A gombbal ugyanis 1000, 1500 és 2000 dpi között váltogathatunk, míg az egér szoftverénél „irodai” és „szórakozás” üzemmódokkal gyorsan átprogramozhatjuk az eszközt, az egér tehát jó választás lehet az állandóan úton lévő dolgozóknak. Negatívumként leginkább a kétkezes kialakítást tudjuk felhozni, ami a jobbkezeseknek hátrány lehet, illetve azt, hogy kis mérete miatt nem mindenkinek kényelmes a kezelése.

 

Adatok


- 1000/1500/2000 dpi, lézer szenzor, 5 programozható gomb és négyirányú görgető, nano USB vevő (2,4 GHz), 60 gramm, 97×60×34 mm, 2 év garancia

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.