Hirdetés

Fülhallgatóba költözött a Misfit fitneszes követője



|

A Misfit Specter tulajdonképpen egy Bluetooth-alapú fülhallgató.

Hirdetés

Sokan szeretik a fitneszes viselhető eszközöket, de nem mindenki van oda azért, hogy egész nap egy karkötőt viseljen. Nekik lehet jó megoldás a Misfit újdonsága. 

Hirdetés

A Misfit Specter gyakorlatilag egy Bluetooth-alapú fülhallgató, amihez egy apró plusz elem van, BT-s rádióval és mozgásérzékelő szenzorokkal. 

A Specterrel 10 órán keresztül lehet zenét hallgatni, futás közben pedig számolja a lépéseket, és szinkronizál minden információt az okostelefonnal. 

Természetesen a Specter nem mér mindent, és igazából a futáshoz ideális megoldás. Jó hír, hogy azért az alvás követésére is alkalmas, elvégre ugyanaz a hardver kell ehhez a funkcióhoz is. 

A Misfitet nemrég vette meg a Fossil, de igazából egyiknek sincs tapasztalata a fülhallgatók világában. Éppen ezért a Specter megalkotásában a kínai 1More cég segített. 

Az újdonság idén tavasszal érkezik, 100 és 200 dollár közötti árazással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.