Hirdetés

Full extrás Logitech hangszóró



|

Képernyős távirányító is egyben az új Logitech Z10 hangszórórendszer.

Hirdetés

0 hangszórórendszert, a Logitech Advanced Peripherals sorozatának legújabb tagját.

Úgy tűnik, hogy ma már bármilyen termékről is legyen szó, kevés az alapfunkciókat nyújtani. Ennek szellemében a Z10-es tervezői nem csak a hangminőségre és a megjelenésre koncentráltak, hanem a kezelhetőségre is. Nem kell a képernyőn az egérrel matatnunk, ha váltani szeretnénk a zeneszámok vagy internetes rádióadók között, mivel a hangszóró kezelőlapjáról közvetlenül kezelhetők a legnépszerűbb zenelejátszó alkalmazások (iTunes®, a Windows Media® Player, a Winamp és a Musicmatch). Be tudjuk állítani a hangerőt, a mély és magas hangok arányát, lapozgathatunk a zeneszámok között, megállíthatjuk és újraindíthatjuk a lejátszást. A beépített LCD kijelzőn megjelennek az aktuális lejátszási információk is, így kikapcsolt képernyő mellett is tudhatjuk, hogy éppen hol járunk.

A Logitech Z-10 hangszórón négy darab, internetes rádióállomások előhívására alkalmas érintőgomb is helyet kapott. Kedvenc internetes rádióink címeit vagy zenelistáinkat kényelmesen, egy laza érintéssel elmenthetjük, és előhívhatjuk később.
Mindkét oldali dobozba két hangsugárzó van beépítve. A 2,5 centiméteres magas hangsugárzókkal és a 7,6 centiméteres mélynyomókkal igyekszik a Logitech Z-10 a teljes hallható tartományt átfogó, gazdag hangzást nyújtani.



A hangszórón helyet kapott egy fejhallgató kimenet, valamint egy szabványos 3,5 milliméteres jack hangbemenet is, amivel MP3 lejátszót vagy bármilyen más hangforrást ráköthetünk.

A Logitech Z-10 Interactive 2.0 hangszórórendszer októbertől kezdve lesz kapható. Javasolt fogyasztói ára Európában €149,99, magyarországi javasolt végfelhasználói ára még nem ismert.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.