Hirdetés

Full HD képernyővel jön az ASUS ZENBOOK Prime



|

Nagy felbontású MacBook után 1080p Full HD/IPS képernyős Ultrabook is van már.

Hirdetés

A ZENBOOK sorozat folytatódik az ASUS ZENBOOK Prime-mal, melyet a világ legfejlettebb ultrabook PC-jeként aposztrofál az Asus. Az UX21A (11,6”) és UX31A (13,3”) változatokban kapható ZENBOOK Prime az Intel 3. generációs Core i7 processzoraival, gyors SSD tárolókkal és a legjobb minőségű, Full HD felbontású, IPS paneles képernyővel érkezik. Alvó állapotból 2 másodperc alatt ébred és 2 hétig is bírja a készenléti (S3) állapotot, hibernált (S4) módban pedig akár 200 napig is húzhatja. Az ASUS SonicMaster audiorendszerrel ellátott masinák súlya 1,1 (UX21A) illetve 1,3 kg (UX31A).

 

 

Az Ivy Bridge a karcsúság és teljesítmény alapja, a HD 4000 GPU pedig végre játékos teljesítményben is érdemi előrelépést jelent. Gyors, 6 Gb/s sebességű SATA buszra csatlakoznak az SSD-k és az USB 3.0 nyújt sebesség előnyt a külső meghajtók számára. A hatékonyabb energiafelhasználás 7 órás akkumulátoros üzemidőt tesz lehetővé.

 

A „régi” ZENBOOK-hoz képest egyik leglátványosabb előre lépés a Full HD 1080p felbontású, széles nézőszögű IPS képernyő. Van HD webkamera is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.