Hirdetés

Full HD-s monitor az Alienware-től



|

Az Alienware új, 21,5 hüvelykes, Full HD-s monitora kedvező árral és jó tudással bír.

Hirdetés

Az Alienware legújabb monitorának nincsenek 3D-s képességei, de még csak nem is hajlított kijelzőről van szó. Bár nincs különleges ismertetőjegye a 21,5 hüvelykes OptX AW2210-nek, egy kiváló, játékra is alkalmas, Full HD-s megjelenítőről van szó, amely nem utolsó sorban kedvező árral is bír.

optx_aw2210.jpg

Az LCD-monitor 1080p-s (1920 x 1080) felbontásra képes, gyors, 2 milliszekundumos válaszidővel bír. 16,7 millió színt képes megjeleníteni, dinamikus kontrasztaránya 80 000:1. A 300 cd/m2 fényerejű kijelző talpa dönthető, elfordítható és a magassága is változtatható.

 

A monitorra összesen négy darab 2.0-ás USB port, egy DVI-és két HDMI-csatlakozó került. Ára a tudásához képest igen kedvezőnek mondható, 299 dollárba (56 700 forint) kerül. Bővebb információ az Alienware weboldalán található a kijelzőről.

 

alienware-optx-aw2210-rm-eng.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.