Hirdetés

Full HD-s notebookkal újít a Samsung



|

A notebookok egyik legnagyobb baja az idejétmúlt, alacsony felbontás - ez most talán változik.

Hirdetés

A jelenleg piacon lévő notebookoknál általános hiányosság a Full HD-s felbontás meg nem léte, ugyanis eddig a gyártók ragaszkodtak a régebbi panelekhez. A Samsung ezt igyekszik kihasználni a két új laptopjával, amelyek a Series 7 Chronos és a Series 7 Ultra családokba tartoznak. 

Az előbbi szériában helyet foglaló 770Z5E egy 15,6 hüvelykes gép, 2,35 kilogrammal. Belül egy Intel Core-i7 3635QM processzor, egy AMD Radeon HD 8870M grafikus adapter és 4 vagy 8 GB RAM (16-ig bővíthető) kapott helyet, egy 1 TB-os HDD társaságában. Az extrák között egy pár 4 wattos JBL hangszóró és egy 720p-s webkamera szerepelnek.

A 730U3E mindössze 1,46 kilogrammot nyom. A GPU-t itt egy AMD HD 8570-re cserélték, a merevlemezt pedig egy 256 gigabájtos SSD-re. A minőségérzetet mindkét gép esetében a fém külső növeli. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.