Hirdetés

Full HD-s Samsung monitor, vezetékek nélkül



|

A SyncMaster C27A750 UWB technológiát alkalmaz a vezeték nélküli használat érdekében.

Hirdetés

A Samsung a monitorpiacon az innovatív gyártók közé tartozik, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint új és izgalmas kijelzőjük, a Full HD-s felbontásra alkalmas SyncMaster C27A750. A meglehetősen újító szellemű monitor a széria egyik legérdekesebb tagja: lehetővé teszi, hogy vezetékek nélkül használjuk.

 

A megoldást az úgynevezett UWB (Ultra-Wide Band) technológia adja, a monitorba ugyanis egy UWB-fogadóegység van beépítve. A PC-be egy USB-s UWB-csatlakozót kell bedugnunk, a két egység pedig továbbítja egymásnak a szükséges videojelet.

 

A Samsung biztosra ment, így a kijelző hátoldalán hagyományos D-Sub és HDMI bemeneteket is találhatunk. A 27 hüvelykes, 1920 x 1080-as felbontásra képes monitor 300 cd/m2 fényerővel rendelkezik, és USB hubként is funkcionál (két USB 2.0-ás és két USB 3.0-ás porttal), amely ráadásul aktív is, így bármilyen eszköz tölthető ezeken keresztül. Sajnos a fejlett technológia nem érkezik olcsón, ugyanis az áprilisban piacra kerülő SyncMaster C27A750 ára 600 euró lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.