Hirdetés

Full HD Sharp monitorok profiknak



|

Akár 5×5-ös videofal építhető a Sharp monitorokból.

Hirdetés

Tovább bővül a Sharp professzionális monitorainak sorozata, a gyártó az IFA kiállításon mutatja be új, üzleti felhasználásra szánt sorozatát. Az összes monitor Full HD felbontással rendelkezik, és az Advanced Super View Panel-nek köszönhetően folyamatos, napi 24 órás használatra alkalmas. Használhatók akár 5×5-ös videofalba rendezve, illetve tájkép vagy portré állásban is. Ventillátort nem tartalmaznak és keretük cserélhető. Diszpécser központok, kapcsolóállomások és akár hangstúdiók is hasznát láthatják az új modelleknek.

 

videowall.jpg

 

 

A Full HD 1,920 x 1,080 felbontás mellett, a sorozat minden méretű tagja támogatja a VGA, SVGA, XGA, SXGA, WVGA (848×489, 852×480) és WXGA (1280×768, 1360×768) szabványokat és többféle bemenettel rendelkeznek.

 

Az 52 inches (132 cm) képernyőjű PN-525E modell új méret kategóriát is teremt, kitölti a sorozat 65 inches és 46 inches modelljei közti űrt.

 

A PN sorozat 46 inches és 65 inches monitorai már kaphatók, az 52 inches modell ez év szeptemberétől lesz elérhető.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.