Hirdetés

Full-HD szobadísz: Samsung P2370



|

Egyszerre tehetünk szert egy full HD-s monitorra és egy igényes szobadíszre, ha megvásároljuk a Samsung P2370 típusú monitorát.

Hirdetés

Akik ismerik a cég számozási módszerét, azok könnyedén kitalálhatják, hogy egy 23 hüvelykes modellről van szó, amely képes a teljes HD-felbontás, azaz 1920×1080 képpont megjelenítésére.

 

samsung_web.jpg
 

 



Külsőleg szép, letisztult formájával és szokatlan vékonyságával hódít, ez utóbbi tulajdonságát annak köszönheti, hogy külső tápegységgel rendelkezik. Így (állvány nélkül) legvastagabb pontján is csupán 47 milliméter széles. Sajnos a hagyományos kezelőszerveket is feláldozták a szépség oltárán, az alapesetben láthatatlan, de érintésre előtűnő gombok használata nehézkes, kényelmetlen. Néha egyetlen „nyomásra” kettőt ugranak, néha egyet sem.



Hátulján csupán egy darab DVI-bemenetet találunk, dobozában pedig egy DVI/VGA-kábel lapul, ha analóg kimentről szeretnénk használni. Mivel a gyártó a monitor alacsony fogyasztását is kiemeli, mi ezt le is mértük: egy másik hasonló paraméterekkel rendelkező készülékénél körülbelül 15 százalékkal kevesebbet fogyasztott.
A készülék legnagyobb előnye az átlagon felüli külseje. Ára kicsit magas, hiszen ezért a pénzért akár a Samsung kínálatában is találunk hasonló paraméterekkel, de több bemenettel és funkcióval rendelkező, kicsit nagyobb méretű modellt is.


Forgalmazó: Samsung Magyarország
Ár: 80 076 Forint
Web: hopp.pcworld.hu/5942


Adatok:

  • 23 hüvelykes képátló
  • 1920×1080 képpont felbontás
  • TN-Film panel
  • DVI-bemenet
  • 50 000:1 dinamikus kontrasztarány



Értékelés:


Előny: szép külső, az átlagosnál alacsonyabb energiafogyasztás
Hátrány: csak DVI-bemenet, az érintésérzékeny kezelőszervek nem reagálnak tökéletesen, kicsit drága, magassága nem állítható


Teljesítmény: 4
Szolgáltatás: 3,5
Ár/érték: 3
 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.