Hirdetés

Full HD-t a falba



|

Ipari körülmények között használható monitort mutatott be a Stealth.

Hirdetés

A monitorok nem csupán az otthoni és az üzleti felhasználók számára készülnek, van, hogy boltokba, gyárakba kellenek a kijelzők. Ekkor persze nem felel meg az a modell, ami az íróasztalunkon van. A Stealth ennek jegyében egy ipari monitort mutatott be, a 26 hüvelykes SV-2600W-PM-et. 

A modell Full HD-s felbontást (1920 x 1080) kínál, és megfelel a NEMA 4/IP65 környezeti szabványoknak. A 350 nit fényerő mellé 1000:1-es kontrasztarány, 178 fokos betekintési szögek és kapacitív multi-touch társulnak. Az előbbi szabványoknak megfelelő kijelző képes ellenállni minden pornak, szennyeződésnek és nedvességnek. 

A gépeket VGA vagy DVI-D kábellel lehet összekötni a Stealth falba is beépíthető kijelzőjével, amelynek az ára 2195 dollár. A kiállítások mellett jó szolgálatot tehet még digitális hirdetőtáblaként, folyamatirányításnál és gyárautomatizálásnál is a 26 hüvelykes LCD kijelző. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.