Hirdetés

Fulladást és rákot okozhat az AirPods?



|

Több pánikhullám is elindult az Apple vezeték nélküli fülhallgatójával kapcsolatban.

Hirdetés

Bár még senkinek nincs Apple AirPods vezeték nélküli fülhallgatója, a drága eszköz miatt rengetegen aggódnak, több hullám is elindult a Twitteren és az egyéb közösségi oldalakon. 

Hirdetés

A szülők például attól rettegnek, hogy a gyerekek megfulladnak az AirPodstól. Az ausztrál Fairfax Media rámutatott, hogy a 16,5 x 18 x 40,5 milliméteres méretekből adódóan valóban fulladást okozhat egy gyereknél az eszköz, ha a torokba kerül. Éppen ezért fontos, hogy fiatal gyerekek ne férjenek hozzá. 

Az AirPods ezzel felkerült azoknak az apró tárgyaknak a listájára, amelyek veszélyt jelentenek a kicsi gyerekekre - persze nem maga a termék miatt. A szakértők ugyanakkor felhívták rá a figyelmet, hogy a fülhallgatóban akkumulátor is van, vagyis az óvatlan szülő gyereke egyéb sérüléseket is szenvedhet. 

Ha ez nem lett volna elég az Apple-nek, akkor egy olyan hullám is kirobbant, amelyben az emberek mind attól félnek, hogy elhagyják a vezeték nélküli fülhallgatót

Sokan még tovább mentek, és már egészségügyi kockázatokat emlegettek. Van, aki szerint az AirPods használata rákot okoz. A szakemberek szerint ez nem igaz, a vezeték nélküli fülhallgatót biztonságos használni

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.