Hirdetés

Futároknál a Google Glass!



|

A vállalat elérhetővé tette az SDK-t is, továbbá tisztázta a főbb specifikációkat.

Hirdetés

Az utóbbi napokban a keresőcég okosszemüvege kapott hideget és meleget egyaránt, a termék piacra kerülése előtt jelenleg a legtöbb vonatkozó társalgás arról szól, hogy hol fogják hamarosan betiltani a viselését. Szerencsére a Google munkatársai nem futottak haza a kritikáktól pityeregve, inkább elkezdték átadni a futároknak a tavalyi I/O konferencián résztvevők által rendelt Glass-okat.


Ezzel párhuzamosan a Google ejtett néhány szót a szemüvegek hardveréről is: az orrtámaszuk állítható, az akkujuk kibír egy egész napot, a kijelzőjük látszólag egy 25 colos monitorének felel meg, fotókat 5 megapixeles felbontásban képesek készíteni, videót maximum 720p-ben rögzíthetnek, rendelkeznek Bluetooth és Wi-Fi vezérlőkkel, a 16 gigabájtnyi háttértárukból pedig 12 GB használható fel szabadon.


Végül megemlítendő, hogy a keresőcég elérhetővé tette a Glass fejlesztői készletét is, az állítólag jól dokumentált SDK-val megfelelő tudás birtokában bárki készíthet alkalmazásokat a szemüvegre. Szerencsére reklámok nem lehetnek a programokban, ezt a Google kifejezetten tiltja.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.