Hirdetés

Gainward és Palit GeForce GTX 680 4 GB memóriával



|

Ha valaki a referenciaváltozatnál is erősebbet szeretne, a két gyártó felkészült.

Hirdetés

Bár a GeForce GTX 680 nem nyert meg minden létező tesztet, a riválisokhoz mért árelőnye nagyon pozitív képet fest róla. Ha valaki nem elégedett a Kepler-alapú kártya referenciaváltozatának teljesítményével, a Gainward és a Palit vezérlőit érdemes lehet megtekintenie, ugyanis mindkettő 4 GB GDDR5-ös VRAM-ot kapott a 2 GB helyett.

 

A Gainward GTX 680 Phantom 4GB modelljét és a Palit GeForce GTX 680 JetStreamet egyaránt speciális hűtővel szerelték fel - előbbire kettő, utóbbira három ventilátor került. Ettől eltekintve a két kártya közel azonos, sőt - a GPU és a memória órajelei is megegyeznek a referenciaértékekkel, tehát csak a plusz memóriától több a két videokártya.

 

A GK104-es GPU-ra épülő vezérlők így elsősorban a három vagy négy monitorból álló rendszereknél lehetnek előnyösek a 4 GB VRAM miatt. A konkrét árak egyelőre ismeretlenek, de természetesen mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki ilyen kártyát szeretne.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.