Hirdetés

Gainward GTX 560 Ti Golden Sample 1GB



|

A GTX 560 Ti az nVidia egyik legjobb kártyája az utóbbi időben, így érthető a sok féle kiadás a Gainward részéről.

Hirdetés

A Gainward híres az egyedi videokártya-szériáiról, így amikor egy nagyobb frissítés érkezik a lapkák piacán, rögtön ráépítenek egy saját családot. Nem történt ez máshogy az NVIDIA GTX 560 Ti esetén sem, amely hosszú idő után egy brutálisan jól sikerült ár-érték aránnyal rendelkező grafikus chip lett. A gyártó ki is használta ezt a lehetőséget, és három, különböző tulajdonságokkal rendelkező variánst is elkészített. Az alap kiszerelés nem tér el a referenciaváltozatoktól, csupán a hűtést illetően, de a Golden Sample, valamint a Phantom művésznévvel fémjelzett alkotásokat rendesen átszabták. Előbbi megkapta a márkanevéhez hű légkavarópárost, valamint egy komolyabb tuningos csomagot. 

A 900 MHz-es GPU, valamint 4200 MHz-es memória-órajel egy szép ugrás a gyári 822/4008-as értékekhez képest. A DirectX 11-támogatással rendelkező kártya csatlakozók tekintetében a kötelezőnek mondható HDMI mellett  két darab DVI-t, valamint egy D-sub kimenetet is felvonultat. Mivel az már korábban bebizonyosodott, hogy a felhúzott frekvenciákkal dolgozó GTX 560 Titaniumok akár a rivális, és valamivel drágább AMD Radeon 6950-et is megszorongathatják, egy nagyon komoly kártyát tudhatunk magunkénak, ha a Golden Sample beszerzése mellett döntők.

 

 

Névjegy
- Gainward GeForce 560GTX Ti 1024MB PCIe GDDR5 Golden Sample
- Forgalmazó: www.digistreet.hu
- Ár: 58 100 Ft

 

Adatok:

- GF114 grafikus mag @900MHz
- 384 CUDA mag
- 1024MB 256 bites GDDR5 memória @4008 MHz
- 2 x DVI-I, VGA, HDMI kimenetek
- DirectX 11 támogatás
- PCI-Express 2.0 csatolófelület

Értékelés

Előny: Remek ár/érték arány, jó teljesítményű egyedi hűtés
Hátrány: Néha hangosak a ventillátorok
Teljesítmény: 4,5
Szolgáltatás: 4,5
Ár-érték: 5

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.