Hirdetés

Gainward: újabb egyedi GeForce GTX 580



|

A GOOD szériába tartozó kártya hatékonyabb és csendesebb hűtést kapott a referenciamodellnél.

Hirdetés

A Gainward bemutatta összességében a harmadik GeForce GTX 580-as videokártyáját. A mostani modell a gyártó GOOD (Gainward Optimized Own Design) szériájába tartozik, és egyedi hűtési megoldással igyekszik vásárlókat magához csalogatni.

 

A vezérlőre egy dual slotos hűtőt raktak, amely két darab 80 milliméteres ventilátort rejt, és az ígéretek szerint nem csak hatékonyabb a kártya hűtése a referenciamodellénél, de pluszban még csendesebb is. A GTX 580-as egy minimális teljesítménynövelésen is átesett.

 

Az 512 CUDA maggal rendelkező kártya GPU-jának órajelét 772 MHz-ről 783 MHz-re emelték. A shader 1566 MHz-en működik, a 384 bites memóriabusz pedig 1536 MB GDDR5-ös VRAM-ot szolgál ki, amely 4020 MHz-en "ketyeg". A kártya támogatja a háromutas SLI-t, és dual-DVI, HDMI, valamint DisplayPort kimenetekkel rendelkezik. Ára ismeretlen.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.