Hirdetés

Galaxy Gear, a Samsung okosórája



|

A Samsung már védjegyeztette is a saját okosóráját.

Hirdetés

A védjegyeztetési eljárások gyakran bizonyulnak megbízható információforrásnak, főleg akkor, ha olyan termékekről van szó, amelyeknek várható az érkezése. Így van ez az iWatch esetében is, amiről elég nehéz lenne elhinni, hogy nem készül. Persze az Apple hallgat minderről, így az egyetlen bizonyíték az, hogy már számos országban végjegyeztette a cég az iWatch nevet. 

A Samsungról egyelőre csak annyit tudni, hogy szintén szeretne egy okosórát a piacra dobni, vélhetően androidos rendszerrel felvértezve. A titokzatos órának most már neve is van, derült ki a Samsung végjegyeztetésének hála. 

A Samsung okosóra neve Galaxy Gear lesz, és nem csak Amerikában, hanem nemzetközileg is. A dél-koreaiak július 29-én védették le a nevet, és a hírek szerint már a szeptember 4-i IFA kiállításon bemutatkozhat a Galaxy Gear. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.