Hirdetés

Galaxy GeForce GTX 460 WHDI technológiával



|

A DirectX 11-es kártya vezeték nélkül képes a PC-t hozzákapcsolni egy televízióhoz.

Hirdetés

A Galaxy legújabb videókártyája egy feltűnő érdekességgel szolgál: képes vezeték nélkül csatlakozni HDTV-nkhez. A Galaxy Technolgies legújabb grafikus vezérlője a Galaxy GeForce GTX 460 WHDI Edition. A DirectX 11-es vezérlő a GF104-es GPU-ra épül.

 

Legfőbb érdekessége, hogy az AMIMON WHDI nevezetű technológiáját alkalmazza, ami lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy PC-jüket vezeték nélkül kapcsolják össze HDTV-jükkel. Ebben a kártya hátulján lévő öt darab antenna segédkezik.

 

 

Az öt darab antenna vezeték nélkül képes tömörítetlen, HD-s tartalmakat átküldeni a HDTV-re, pontosabban az arra vezetékkel rákapcsolt apró vevőegységre. A frekvenciák egyelőre nem ismertek, azonban a várakozási idő az ígéretek szerint annyira kicsi; hogy nem csak videók és képek átvitelére használható, de játékra is.

 

Természetesen a kártyát PC-hez használatos monitorokhoz is lehet csatlakoztatni: DVI és HDMI kimenet egyaránt található a Galaxy GeForce GTX 460 WHDI Editionön. A kártya októberben már megvásárolható lesz, ára azonban egyelőre ismeretlen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.