Hirdetés

Galaxy: túlhajtott GeForce GTX 560 Ti-k



|

A Galaxy két, gyárilag megnövelt teljesítményű kártyával készült, amelyek lelepleződtek a hivatalos bemutató előtt.

Hirdetés

A Galaxy Microsystems készen áll a GeForce GTX 560 Ti bemutatójára: egyenesen két kártyával készültek, ráadásul mindkettő egyedi hűtést kapott, és gyárilag megnövelték a teljesítményüket. A két, GF114-es GPU-ra épülő vezérlő a GTX 560 Ti GC Version és a GTX 560 Ti White Edition nevet kapták.

 

A GC változat dual slotos hűtője két 90 milliméteres ventilátorral és három réz hőcsővel dolgozik. A GPU órajele 835 MHz (822 MHz az alapérték), a shaderé 1670 MHz, míg az 1 GB GDDR5-ös memória 4000 MHz-en üzemel.  Mindkét kártyára igaz, hogy 384 CUDA maggal operálnak, 256 bites memóriabusszal működnek, és dual-DVI, valamint HDMI kimeneteket kínálnak.

 

A White Edition egy légkavaróval és négy hőcsővel próbálja hűvösen tartani az ezúttal fehér nyomtatott áramköri lappal rendelkező kártyát. A GPU órajelét 950 MHz-re növelték, míg a memóriáét 4400 MHz-re. A GTX 560-ak esetében szokásos két hattűs csatlakozó helyett egy hattűs és egy nyolctűs található a videokártyán. Az NVIDIA GTX 560 hivatalos bemutatója január 25-én esedékes.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.