Hirdetés

Billentyűzet a gamerek kényelméért



|

A Roccat az E3 expón mutatta be új, gamereknek szánt klaviatúráját.

Hirdetés

Roccat az E3 kiállításon mutatta be legújabb, a gamerek számára fejlesztett vezeték nélküli billentyűzetét. A Sova klaviatúra jóval többet tud átlagos versenytársainál.

Hirdetés

A Roccat túlméretes billentyűzetének kialakításában a kényelem játszotta a főszerepet, Cherry MX billentyűit háttérvilágítással is ellátták, így akár sötétben is használható. Terebélyes könyöktámaszt kapott, méretes egérpadján akár „szalonnázni is lehetne”. Stabil alumíniumvázát puha szilikonborítás fedi, energiaellátásáról pedig egy dedikált akkumulátorcsomag gondoskodik, így akár a kanapén ülve is gond nélkül használhatjuk.

A perifériába két USB-portot is beépítettek a mérnökök, így az egerünk mellett akár az okostelefonunkat is rádughatjuk. A Roccat egy külön, testre szabható alkalmazást is fejlesztett a billentyűzethez: a Power Grid app segítségével PC-távirányítóként használhatjuk a mobilunkat.

A Sova nagyon pozitív fogattatásban részesült a játékosok részéről; kérdés, hogy kapható lesz-e balkezes kivitelben is. Feketében és fehérben is megrendelhető lesz, az árát egyelőre sajnos nem tudjuk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.