Hirdetés

Gamer egér és billentyűzet egyben, a Razertől



|

Egér és billentyűzet egyben a Razer Turret, asztali gamereknek.

Hirdetés

Érdekes perifériával újított a Razer. A Turret egy olyan billentyűzet, amelyhez jár egér és integrált egérpad is. A csomagot természetesen a játékosoknak szánják. 

Hirdetés

Miután tavaly a periféria prototípusként már napvilágot látott, most itt a végleges termék. Az egér 3500 DPI-s szenzorral dolgozik, ehhez pedig egy mágneses egérpad társul a biztosabb irányírás érdekében. 

Az eszközök vezeték nélkül működnek, a Bluetooth LE mellett a 2,4 GHz-es sáv is támogatott. Természetesen akadozástól egyik mellett sem kell tartani. 

A Turretet úgy tervezték, hogy akár ölben is kényelmesen lehessen használni. Az egérpadnál ráadásul össze is csukható egy zsanérral, így használaton kívül nem vesz el sok helyet. 

A hosszas játékmenetről beépített akkumulátorok gondoskodnak. A billentyűzet akár négy hónapot is kibír egy feltöltéssel, az egér pedig 40 órát, szünet nélkül. A szett ára 189,99 euró Európában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.