Hirdetés

Gamer egerekkel frissített a Cougar



|

Bemutatkozott a Cougar 230M és 250M játékos egere.

Hirdetés

A Cougar két új játékosoknak szánt egeret is villantott, amelyek az egyszerűséget vették alapul. A dizájnnak hála azt reméli a gyártó, hogy a 230M és a 250M mindenkinek kényelmes lesz. Az előbbi egyébként abszolút minimalista (a minőségre és a pontosságra koncentrál), míg az utóbbi plusz funkciókat is ígér. 

Hirdetés

A polling ráta mindkét modellnél 1000 Hz-en alakul, emellett pedig OMRON kapcsolók és minőségi görgő teszik élvezetessé és pontossá a használatot. A 230M 3200 DPI-s szenzort kapott, míg a 250M-be 4000 DPI-s került. 

A 230M-nél ez 4 fix szinten állítható, míg a második modellnél szabadon konfigurálható. Az előbbi egérnél mást nem kapunk (a megbízható szenzoron, alacsony válaszidőn és ergonomikus dizájnon kívül), így tényleg a minimalisták rágcsálójáról van szó. 

 

 

A 250M 6 programozható gombbal, 3 profilhoz elegendő memóriával és akár 21 eltérő funkcióval csábítja a haladóbb gamereket. A két rágcsáló ára 19,9 és 29,9 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.