Hirdetés

Gamer egybegéppel állt elő az MSI



|

GeForce GTX 670MX GPU dübörög a 27 colos eszközben.

Hirdetés

A hazánkban főként alaplapjairól, videokártyáiról és laptopjairól ismert MSI nemrég leleplezte az AG2712 névre hallgató all-in-one számítógépét, amely természetesen megtekinthető a ma késő délután elrajtolt hannoveri CeBIT kiállításon. A 27 colos és 1920×1080 képpontos kijelzővel szerelt eszköz bőven alkalmas a legújabb játékok futtatására, bár természetesen az erős integráltsága miatt videokártyát vagy processzort külön nem lehet cserélni benne, amely hosszú távon előnytelen.


A SlashGear beszámolója alapján a PC szerelési minősége és anyaghasználata megfelelő, viszont játékokat nem próbáltak ki rajta, noha az ikonok alapján az Assassin's Creed harmadik részét demózási célból biztosan előtelepítették az MSI munkatársai. A Windows 8-as eszköz állítólag opcionális érintőkijelzővel is elérhető lesz.


Az egyelőre ismeretlen időben és áron piacra kerülő AG2712 számos konfigurációban lesz kapható: a processzorát egy mobil Intel Core i5 vagy Core i7 adhatja, a grafikus alrendszere egy NVIDIA GeForce GTX 670M lesz, a memóriájának és háttértárának maximális kapacitása viszont rejtély, hírünk írásának idejéig a gyártó szinte semmilyen információt nem volt hajlandó elárulni a termékről. Az viszont biztos, hogy a jobb felében található egy optikai meghajtó, rendelkezik beépített Wi-Fi vezérlővel és sztereó hangszórópárral, a HDMI bemenetének hála szimpla monitorként is használható, továbbá a négy darab USB portjából kettő 3.0 szabványú.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.